Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Tρεις καθαρές νίκες και ένα αμφίσκορο! (TAMEIA, 2.92 & MΠΟΜΠΑ 4.45!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Ένα γκολ μας έλειπε στο όβερ μας χθες, το οποίο και ήμουν ανάμεσα σε γκγκ και σε όβερ χθες να σας πω την αλήθεια. Τελικά ήρθε γκγκ και έμεινε στο 1-1. Όλα καλά!

Τρεις επιλογές με καθαρές νίκες σήμερα και ένα αμφίσκορο, με πολύ Φινλανδία & λίγο Samba!

Vila Nova – Tombense: 1 & Under 4,5 (1.70)

Πρωταθλητισμό η Βίλα Νόβα με τρομερή έδρα αήττητη και 1 γκολ παθητικό εκεί μέσα. 1-1-4 εκτός η Τομπένσε που γενικά είναι λίγο “Τρομπένσε” και βρίσκεται με ρεκόρ 2-3-8 στη προτελευταία θέση.

Περισσότερες αναλύσεις & προγνωστικά, με την αγορά του Standard συνδρομητικού πακέτου.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!