Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Tρία από εδώ και τρία από εκεί! (ΤΑΜΕΙΟ ΔΥΑΔΑ 3.06 ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΠΟΜΠΕΣ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ, 2.95 & 3.20!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Τα έχουμε πει για το πρώτο γύρο σε τέτοια περίοδο και τέτοιες φάσεις, ξέρετε τι γίνεται στους επαναληπτικούς πάντα. Αφήστε τους και λίγο να ανασάνουν!

Γύρω γύρω το πάμε, άδικα δεν είχαμε δελτίο χθες, ακόμα πιο άδικα προχθές που τους τα πήραμε με μπόμπα αφού δεν ξέρουν να διαβάζουν.

Με 3 παιχνίδια από τη μία διοργάνωση και 3 από την άλλη πάω σήμερα, εύχομαι να κλείσει καλά το τριήμερο και τους περιμένω στην γωνία την επόμενη εβδομάδα, με ξέρετε! (ΞΕΡΑΜΕ)

Πάμε να δούμε αμέσως!

Dynamo Kyiv – Beşiktaş: G/G (1.70)

Δεν υπάρχει επιπλέον διαθέσιμη free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!