Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Samba, Φινλανδία & “Τελικός” στο Βελιγράδι! (TAMEIO 2.84 & ΜΠΟΜΠΑ 3.25 ΜΕ ΠΡΩΙΜΗ!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Πήραμε τις ανάσες μας χθες και πάμε σήμερα με όρεξη και εύχομαι μαζί και λίγο τύχη να δούμε μαζί το πρόγραμμα.

Άφησα και το πρωτάθλημα Βραζιλίας να παίξει κάποιες αγωνιστικές για να πάρουν ρυθμό και θα είναι και αυτό ένα από τα πρωταθλήματα που θα μας κουβαλάνε το καλοκαιράκι. Ένα από Φινλανδία και η ματσάρα στο Βελιγράδι με δυνατό bet builder τριπλασιασμού τα υπόλοιπα!

Ευχαριστώ και πάλι όσους είναι εδώ μαζί μου σε αυτό το ταξίδι, είτε συνδρομητές που σέβονται και εκτιμάνε τι κάνω τόσα χρόνια, είτε και απλούς χρήστες, που ενώ δεν είχαν τη δυνατότητα να βοηθήσουν οικονομικά, ευχήθηκαν τα καλύτερα μέσα από τη καρδιά τους και για εμένα αυτό μου φτάνει και είναι άπειρα σεβαστό. Να λέτε μια καλή κουβέντα εκεί έξω, έχει ανάγκη ο κόσμος.

Bragantino – Flamengo: G/G (1.65)

Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard συνδρομητικού πακέτου.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!