Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

O Γάλλος “Chapter 2” και το πάρτι στο Signal Iduna Park!

Καλημέρα σε όλους και καλό ΣΚ να έχουμε με υγεία!

Με 3/4 χθες κλείσαμε τη μέρα, με 3 ωραία αμφίσκορα στη Β’ Γαλλία που ντύθηκαν Β’ Γερμανίας και μας χάρισαν πλούσιο θέαμα, όπως έγραψα και στην ανάλυση. Άδικα χάσαμε και τη Μετς, την θέλαμε 2Χ όβερ 1,5 και ήρθε σκέτο διπλό 0-1!

Η Γερμανία μας αφήσει σήμερα και η αγαπημένη Γαλλία δίνει τη προτελευταία παράστασή της. Δεν θα πειράξω τα υπόλοιπα, είναι όλα πετσοκομμένα και άθλια λόγω τελευταίας αγωνιστικής, καμία ευκαιρία. Καλύτερα 4 σημεία καλά, παρά 6 με το ζόρι.

Πάμε να δούμε!

Dortmund – Mainz: 1/1 & Over 2,5 (1.72)

*Περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων, με την αγορά του Standard πακέτου, που αφορά σε μηνιαία συνδρομή.

 

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!