Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Nα μην ξέρεις τι να πρωτοπαίξεις! (MΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ, ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΥΑΔΕΣ ΣΤΟ 3.06 ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΠΟΜΠΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ 3.00!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Άλλη μια μέρα στη δουλειά χθες, με δελτίο και μπόμπα, που πλέον περνάει εντελώς απαρατήρητο και θεωρείται αυτονόητο!

Είμαστε στην 7η μέρα σερί που γράφουμε δελτία, όλα εκεί είναι να τα βρείτε και να επαληθεύσετε!

Να μην ξέρεις τι να παίξεις σήμερα, κλασική Πέμπτη, έβαλα έναν μπούσουλα και πάω με 8 επιλογές + μια μπόμπα στο ποδόσφαιρο και φυσικά αγαπημένη Euroleague!

Φύγαμε αμέσως, έχουμε πολλά να πούμε!

LASK – USG: G/G & Under 5,5 (1.78)

Επιθέσεις χωρίς άμυνες και οι δύο. Έχει σκοράρει και με Λίβερπουλ και με Τουλούζ η ΛΑΣΚ, ένα θα βάλει και ας χάσει. Είναι η τελευταία φορά που θα έχει να παλέψει ένα θαύμα.

Ludogorets – Fenerbahce: G/G & Under 5,5 (1.78)

Πάντα ψηφίζω Λούντο επιθετικά, το είδαμε και στη Τουρκία και μπορούσε κι άλλο εκεί! Δύσκολο ματς, από 1-1 ξεκινάει. Με νίκη καθαρίζει η Φενέρ, ιδανικά νίκη κ η Λούντο για να φτάσει τη Νόρτζελαντ που πιθανώς θα κερδίσει. Οπότε έχει λόγο να παίξει επιθετικά και να κυνηγήσει το γκολ, ανούσιο για εκείνη το Χ.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!