Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

H απόλυτη τρέλα της Πέμπτης! Καλή αρχή και στο UEL & CONF! (ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, 6/8 ΣΗΜΕΙΑ, ΜΙΑ ΜΠΟΜΠΑ 5.25 & ΔΥΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΥΑΔΕΣ, 3.10 & 3.11 ΑΠΟΔΟΣΗ!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία να έχουμε!

Θα κάνω στόρι να κάνουμε μαζί ανασκόπηση του διημέρου, αξίζαμε πολλά παραπάνω αλλά δεν στεναχωριέμαι στις πρεμιέρες, έχω μάθει και ξέρω τι γίνεται και τον χρόνο που θέλουν. Καλή πρώτη εικόνα για τις ομάδες, κάποιες πλασματικές, αλλά όσοι είδαν τα ματς ξέρουν τι είναι αντικειμενικό και τι όχι!

Παρόλο τα μέτρια αποτελέσματα, χθες εμείς ήμασταν ΞΑΝΑ εκεί και κάναμε το καθήκον μας, με δυάδα 3.15 και επιβεβαιώνω ξανά πως μπορεί μια δυάδα να σώσει τη μέρα αλλά και να βγάλει κάτι ψιλά και ας μην έρθει τίποτα άλλο. Ήμασταν τυχεροί, ήταν τα ματς μαζί και δικαιωθήκαμε!

Το ένα μας το έκανε δώρο το τυχερό καπέλο, όσοι ξέρουν από το ίνστα!

Με 8 επιλογές για πρώτη φορά στην ιστορία σήμερα, έχει χαμό παιχνιδιών και δεν μπορούσα να αφήσω κάτι έξω!

Εγώ θα φτιάξω δυάδες και εσείς διαλέγετε ότι και όπως θέλετε. Θέλουμε σήμερα πάνω από μια όμως, αλλά με δύο είμαστε πολύ καλό ΣΥΝ!

Μπορείτε να φτιάξετε 3αδες ή ότι άλλο θέλετε, μου είπατε να δίνω κάποιες μέρες και παραπάνω για να έχετε επιλογές πολλές και εγώ το κάνω!

Φύγαμε!

Legia – Aston Villa: Over 2,5 (1.70)

Πολύ σκορ στα παιχνίδια της Λέγκια, μας το λένε τα στατιστικά με τα απειροελάχιστα κλιν σιτς αλλά και τα αμφίσκορα, ειδικά εντός. 10/10 όβερ η Βίλα, την έχει δει αλλιώς, πάμε για ένα ενδέκατο.

Zrinjski – Alkmaar: 2 (1.70)

Ανώτεροι σε όλα οι Ολλανδοί, πολύ ωραίο ξεκίνημα στη σεζόν, 14 ματς αήττητοι απέναντι σε κατώτερο αντίπαλο, χωρίς νίκη 3 ματς και καθαρή εστία για 11.

 

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!