Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Ότι περίσσεψε από χθες! (TAMEIO, 3.01!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Είπα πως πάντα τα πρώτα παιχνίδια σε τέτοια φάση και τέτοια περίοδο είναι δύσκολα, δυστυχώς χθες σταθήκαμε άτυχοι, θα μπορούσε η Ολίμπια να είχε σκοράρει έστω μία φορά και ας έχανε τόσο. 14 φάσεις, αλλά τρομερά άστοχη.

Τα είπα για τη Κλάκσβικ, έχει τρελάνει κόσμο και συνεχίζει! Το έδωσα Χ λόγω ότι το έκανε πάντα στους πρώτους αγώνες, ήθελε ΛΑ ΜΠΟΜΠΑ να τους τα πάρουμε!

Φρέσκα κουλούρια σήμερα, 5 ματς με ότι περίσσεψε από χθες, τα δύο είναι ελληνικές και κυπριακές, οπότε 3! Το ένα πετσοκομμένο και δίκαιο 1.30, οπότε δύο! Προσθέτω για τους μερακλήδες και δύο EFL CUP και γίναμε!

Φύγαμε!

Rangers – Servette: Servette Over 0,5 (1.65)

Δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη free επιλογή. Περισσότερα σημεία και αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!