Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Όσο αυτές σκοράρουν, εμείς είμαστε πολύ καλά! (TAMEIO ΔΥΑΔΑ 3.20 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΟΜΠΑ ΜΕ ΠΡΩΙΜΗ ΣΤΟ 3.50!)

Καλησπέρα σε όλους με υγεία και με συγχωρείτε για την καθυστέρηση!

Μια τρομερή μέρα ξανά χθες, ένα Σάββατο από τα συνηθισμένα μας θα πω πλέον με 3 μπόμπες με πρώιμη, δύο δυάδες και 6/8 σημεία! Χάθηκαν τα αγγλικά χωριά, ότι κανονικό έδωσα πέρασε!

Ταπεινά και χαμηλά το κεφάλι, έχει μείνει ήδη πίσω και σαν να μην έγινε τίποτα απολύτως, πάμε να δούμε σήμερα ΞΑΝΑ 8 σημεία και 3 μπόμπες για σκέψη!

Φύγαμε!

Manchester United – Manchester City: G/G (1.70)

Αδικούν οι αποδόσεις τη Γιουνάιτεντ. Διαφωνώ άπειρα, ειδικά για φέτος. Έχουν γκολ οι κόκκινοι διάβολοι, τρώνε γκολ οι Πολίτες! Έχουν 4 εκτός που δέχονται και δύο σερί ήττες, η μία από Γουλβς. Μπορεί να είμαι Λίβερπουλ και να αντιπαθώ Γιουνάιτεντ, αλλά λίγος σεβασμός. Μπορούν από ένα γκολ και μετά μην έχετε τίποτα αυτονόητο. Και εδώ παράδοση με 8 σερί γκγκ! 17:30

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!