Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Φουλ επίθεση πριν το ΣΚ!

Καλημέρα σε όλους με υγεία αδέρφια!

Μια μαγική μέρα χθες, πολύ ταμείο και όμορφα ματς, παραλίγο να μιλούσαμε για 8/8 με 1 γκολ σε Μόλντε και Μπριζ, που κάλλιστα χωρίς υπερβολή θα μπορούσε!

Μπόμπα που πλέον δεν ξέρω αν πρέπει να λέγεται μπόμπα, δεν έχω λόγια, με μαγικό άσο της Λέγκια στο 5.25!!!

Αχάριστοι δεν είμαστε, προχωράμε ότι και αν έγινε τη προηγούμενη!

4 σημεία σήμερα, με μια δυάδα σήμερα μόνο είμαστε υπερκαλυμμένοι, με δύο στις δύο, ξεφεύγει το πράγμα και αυτό λόγω αποδόσεων, αφού 2 μέρες τώρα βγάλαμε καλές ψαριές και μας επιτρέπεται το ρίσκο αλλά και προφανώς λιγότερων παιχνιδιών, οπότε κάθε δυάδα κερδισμένη, έχει να βγάλει λιγότερα σπασμένα. Ξέρετε.

Όταν μετά από νίκες παίζεις επιθετικά και σου βγει, έχεις ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα μπροστά σου για τη μέρα που θα χάνεις! Αν κρατιέσαι, κάποια στιγμή τελειώνουν!

Φύγαμε να τα δούμε μαζί, πάντα με ταπεινή ανάλυση!

Magdeburg – Paderborn: Magdeburg Over 1,5 (1.72)

2-0-0 για το Μαγδεμβούργο εντός και 4 γκολ ανά ματς ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΜΟΝΟ! 1-0-2 για Πάντερμπορν και 2+ γκολ παθητικό μ.ο. Επειδή έχει ένα αήττητο με τη γηπεδούχο αντίπαλο η Πάντερ, θα βάλω μόνο το σκοράρισμα της Μαγδ, αφού είναι συνεπής και στο να βάζει αλλά και οι δύο και στο να τρώνε. Ας έρθει 2-0, 2-2, 2-4. αρκεί να σκοράρει δύο φορές η έδρα.

 

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!