Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Τρένο χωρίς στάση! (TAMEIO ΔΥΑΔΑ 3.06!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία και καλό ΣΚ να έχουμε!

Για τρίτη μέρα σερί στο ταμείο η σελίδα και γενικά τολμάω να πω πως είναι ένα πάρα πολύ καλό δίμηνο αυτό που περάσαμε, ίσως από το καλύτερο καλοκαιρινό σε αυτά τα 4 χρόνια, που όπως είχα υποσχεθεί “θα το βγάλουμε το καλοκαίρι όπως πάντα”!

Πληρωθήκαμε και κάναμε σεφτέ στο μπάσκετ με μπόμπα χθες, ακόμα σαν δελτία σπάνε στο όριο αλλά περιμένω. Πληρωνόμαστε ασταμάτητα στη μπάλα όμως, ακόμα μια απαλή δυάδα χθες που βγήκε αέρα και μας κρατάει σερί εδώ!

14 δελτία τις τελευταίες 19 μέρες και φεύγουμε απευθείας για τα σημερινά, χωρίς να μένουμε ούτε στα καλά, ούτε στα άσχημα!

6 επιλογές από το σημερινό γεμάτο πρόγραμμα, εύχομαι ότι καλύτερο!

Leicester – Hull: 1 & Over 1,5 (1.75)

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής!

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!