Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

ΤΟΥΜΠΑΝΟΣΑΒΒΑΤΟ!

Καλημέρα σε όλους με υγεία και καλό ΣΚ να έχουμε!

Μιλήσαμε χθες για το μπάσκετ, οριακά εκτός, λογικό είναι 1η αγωνιστική. Αφήνω τη σημερινή μέρα να φύγει, να έχουν παίξει όλοι έστω μια φορά και να έχουμε μπροστά μας στατιστικά, που μαζί με τη προετοιμασία να μπορούμε να κάνουμε πιο στοχευμένο διάβασμα.

Τους κλέψαμε χθες με τη δυάδα που είχε μέσα Ρεάλ, το έγραψα γι’ αυτό το 1.79! Μαζί με τρομερό όβερ 2,5 και όβερ 0,5 ημίχρονο στη Λειψία (5-1) μας κουβάλησε!

Δεν ήταν ανάλογη του ονόματός της η Σαμπντόρια χθες, έχασε 0-2. Το απίστευτο όμως έγινε στη Ναντ, που με 3 σουτ γενικά και τα 3 στο τέρμα, ήρθε 3-3 με τη Μονακό που είχαμε διπλό, η οποία είχε 26 σουτ, 10 στο τέρμα και 2 δοκάρια. Όλα καλά στο τέλος όμως, γιατί ήταν στην ίδια δυάδα και αυτή είναι η σημασία τους!

ΤΟΥΜΠΑΝΟΣΑΒΒΑΤΟ το ονόμασα σήμερα, πολύ ωραία ματς και καθαρές επιλογές με άσους ή διπλά και ένα αμφίσκορο μόνο, που μυρίζει καλά πράγματα η μέρα, τουλάχιστον pre game. Μέσα στο παιχνίδι πολλά γίνονται.

6 ωραία και δυνατά σημεία με λογική, πάμε να τα δούμε!

Rotherham – Leicester: 2 & Under 5,5 (1.67)

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα σημεία & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!