Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Τετράδα λίγο απ’ όλα, δύο μπόμπες για σκέψη και ένα Χ! (TAMEIA, ΔΥΑΔΑ 3.18, ΜΠΟΜΠΑ 3.15 & ΙΣΟΠΑΛΙΑ 3.70!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Σχεδόν τετραπλασιασμό πληρωθήκαμε χθες, μια άκυρη μέρα του Ιουλίου! Σε 10 μέρες κλείνουμε 4 χρόνια όχι απλά λειτουργίας, αλλά και ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΩΝ προγνωστικών χωρίς διάλειμμα, εκτός από 3-4 ρεπό ΤΟ ΧΡΟΝΟ αν το πρόγραμμα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άδειο! Αυτό είναι το Betflix!

Πάμε σήμερα με μία τετράδα, ένα Χ και 2 μπόμπες για σκέψη, που μπορούν όλα αυτά να μπουν σε ένα σύστημα για πλάκα. Δεν αποτελούν βασικές στοιχηματικές επιλογές. Θα είναι όλα αυτά, στην επιλογή “Άλλα”.

St. Patrick’s – Cork: 1 & Over 1,5 (1.75)

Καλοπληρωμένος άσος με όβερ 1,5 της Πάτρικς, μια ομάδα 20 βαθμούς πιο πάνω. Η καλύτερη έδρα με 16 γκολ σε 12 ματς, από τις χειρότερες επισκέπτριες η Κορκ με το δεύτερο πιο άσχημο ρεκόρ & 24 γκολ παθητικό σε 10 ματς! Με την έδρα και τη καλύτερη ομάδα εμείς!

Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard συνδρομητικού πακέτου.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!