Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Τα χθεσινά χρωστούμενα! (ΤΑΜΕΙΟ 3.30!)

Καλησπέρα σε όλους με υγεία!

Μια κάκιστη μέρα χθες, που δεν ήθελε να πάει τίποτα σωστά για να συνδυάσουμε και εμείς κάτι!

Για άλλη μια φορά η Σοσιεδάδ έκανε το ίδιο πράγμα, σε όλο το ματς 1-0, για να το φάει στο τέλος και να μείνει 1-1.

Μόνο η Λέστερ που γράφω για αυτή συνέχεια η σταθερά μας. Σπατάλησε 21 φάσεις και ένα δοκάρι η Γιουνάιτεντ μέσα στη Τότεναμ, που με ένα της γκολ, βγάζαμε δελτίο να σώσουμε τη μέρα αλλά και λίγο κέρδος!

Κόλλησαν 0-0 στη Γκρόιτερ που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, κόλλησε και η Πόρτσμουθ το ίδιο. Με 1-0 η Σίτυ σκέτο τη Νιούκαστλ και γενικά όλα χθες πρωτοφανή, ίσα ίσα γιατί πόνεσαν με τις προηγούμενες μέρες και λογικό.

Εμείς είτε με απόλυτο είτε με άσχημη μέρα προχωράμε με το κεφάλι χαμηλά και βλέπουμε τη κάθε μέρα διαφορετικά. Έτσι λοιπόν πάμε να δούμε σήμερα κάποια πολύ ωραία σημεία, 6 στο σύνολο ξανά!

Πολύ επιθετικά πάω, με σκέτα καθαρά σημεία σε υπεραξίες λόγω πρεμιέρας ή δεύτερης αγωνιστικής, μια φορά να πληρωθούμε είναι κομπλέ. Με παραπάνω είναι δικαίωση!

Udinese – Juventus: 2 (1.85)

Δεν υπάρχει επιπλέον διαθέσιμη free επιλογή! Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!