Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Τα πάντα όλα! (TAMEIO ΔΥΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 2.92 ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ 3/4, ΤΑΜΕΙΟ ΔΥΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 2.92 & ΕΞΤΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 3.20 ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ 7/10 ΣΗΜΕΙΑ!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Τα πάντα σήμερα έχει το μενού, με επιλογές από τα προκριματικά του EURO 2024 και φυσικά αγαπημένη Euroleague!

Έχουμε πάρα πολλά να πούμε, πάμε αμέσως!

Slovakia – Iceland: 1 (1.70)

Χωρίς νόημα ο άσος στο 1.70, νικάει και τελειώνει η Σλοβακία, απέναντι σε μια Ισλανδία που έχει πλεονέκτημα μόνο όταν παίζει σπίτι της στα βόρεια. Αλλιώς δεν έδειξε κάτι τρομερό. Συμπαθητική, την αγαπήσαμε για την προσπάθεια, αλλά μέχρι εκεί.

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!