Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Στις 7 παρά θα ξέρουμε ήδη!

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Δελτίο τριπλασιασμού στο 3.18, μπόμπα στο 3.15 & ισοπαλία στο 3.70! Αυτή ήταν η μέρα μας χθες, μια ακόμα “άκυρη” για κάποιους μέρα του Ιουλίου.

Μεγάλο πρόγραμμα σήμερα, διάλεξα τα 6 από όσα μου έκαναν και εύχομαι το καλύτερο!

Στις 16:00 3 παιχνίδια, στις 17:00 τα άλλα 3. Μέχρι τις 7 παρά θα ξέρουμε τι κάναμε!!!

Guarani – Londrina: 1 (1.65)

5-1-1 ρεκόρ η Γκουαρανί, από τις καλύτερες στη κατηγορία. Η χειρότερη επισκέπτρια η Λοντρίνα με 1-1-6. 10 βαθμοί διαφορά οι ομάδες, άσος.

KuPS – VPS: 1 (1.67)

Φινλανδία μου αγαπημένη, η πρώτη νικάει την 12η. Απορώ και για το 1.67. VPS στα εκτός προσέχει τον Παντέλο με 0-1-5. Άσος.

Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του συνδρομητικού πακέτου.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!