Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Στα 5 βασικά πρωταθλήματα! (ΤΡΙΠΛΟ ΤΑΜΕΙΟ! ΔΥΑΔΕΣ 2.97 & 2.92 ΚΑΙ ΜΥΘΙΚΗ ΜΠΟΜΠΑ ΜΠΑΣΚΕΤ, 15.00 ΑΠΟΔΟΣΗ!!!!)

Καλησπέρα σε όλους ξανά, απόγευμα Σαββάτου και επειδή εμείς μεγαλώσαμε και δεν βγαίνουμε τόσο, εδώ στα χαλαρά έκατσα και έβγαλα από τώρα τα αυριανά!

Καλύτερα κιόλας, έχει τη χάρη του και το νωρίτερα, “ψωνίζουμε” πολύ καλύτερα πράγματα!

Οι αποδόσεις (οι καλές τουλάχιστον) είναι σαν τις τιμές στη λαϊκή αδέρφια! Όσο πιο πολύ μεσημεριάζει, τόσο πιο χαμηλές, άρα και χαμηλότερης ποιότητας, γιατί τα έχει δει ο ήλιος (κόσμος στη περίπτωση μας) όλη μέρα και είναι πλέον αλλοιωμένα.

Φύγαμε αμέσως να δούμε 6 ωραίες επιλογές, από τα 5 βασικά πρωταθλήματα του κόσμου!

ΜΕΓΚΑ ΜΠΟΝΟΥΣ, 4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, ΧΡΩΣΤΑΕΙ, ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ!!!

Union – Leipzig: G/G (1.65)

Δεν υπάρχει επιπλέον διαθέσιμη free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!