Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Στα ίδια μέρη ξανά!

Kαλημέρα σε όλους με υγεία!

Το πόσο σημαντικό με τις αποδόσεις που δίνονται εδώ να βγαίνει ένα δελτίο όταν υπάρχουν δύο διαθέσιμα, δεν χρειάζεται να το πω! Και ειδικά αν είναι και Δευτέρα!

Προχωράμε σήμερα ευρωπαϊκά, πάντα τα πρώτα παιχνίδια είναι δύσκολα στοιχηματικά! Ότι δεν μας δώσει αυτές τις μέρες, όπως πάντα θα το πάρουμε στα επαναληπτικά!

Πάμε όμως να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για σήμερα με 4 επιλογές!

Ελληνικές και Κυπριακές δεν παίζω, οπότε έχω 6 διαθέσιμες. Από αυτά παίρνω τα 4, αφήνοντας έξω ένα πετσοκομμένο και ένα που θα μιλήσω γ αυτό.

Φύγαμε!

Astana – Ludogorets: X2 & Over 0,5 (1.65)

Δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη free επιλογή. Περισσότερα σημεία και αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!