Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Σουηδία – Βραζιλία, Χ απόγευμα / άσο βραδινό! (TAMEIO, 3.40!)

Καλησπέρα σε όλους με υγεία!

Όσο αυτή τη στιγμή παίζονται τα σημερινά μας (09/07, 18:40), είμαι ξανά εδώ νωρίτερα για να δούμε παρέα τα αυριανά (10/07). Υπάρχει ενδεχόμενο να απουσιάζω πάλι και δεν θέλω να μην είμαστε ωραίοι και τακτοποιημένοι!

Δύο παιχνίδια από τη Σουηδία το απόγευμα, και δύο βραζιλιάνικα αγαπημένα το βράδυ! Από τα σημεία θα καταλάβετε τον τίτλο, όχι πως πρέπει να δίνετε σημασία κιόλας στους άρρωστους τίτλους που δίνω μόνιμα.

Προχωράμε.

Norrkoping – Halmstads: G/G (1.75)

13-17 & 20-17 σε 13 αγώνες οι ομάδες, 8/9 όβερ & 4/5 γκγκ η παράδοση μεταξύ τους, με άλλα τόσα να έχουν σχεδόν και μόνες. Πολυβόλα και ίσα στη βαθμολογία, από 1-1 ξεκινάει. Γνώμη μου.

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!