Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Σκανδιναβικό σάμπα Part 3!

Kαλημέρα σε όλους με υγεία!

4/5 χθες σημεία, με πληρωμένο δελτίο και αναμονή το βράδυ για τον άσο που έδωσα εν γνώση μου από χθες, αυτόν της Botafogo. Έρχεται και πληρωνόμαστε ξανά, αλλιώς όλα καλά.

Επεισόδιο 3 για τη σειρά “Σκανδιναβικό σάμπα”, που μας πάει τρένο! Ότι πληρώνει δεν αλλάζει, πιστεύουμε σε γούρια, τσιγγάνες και μαυρόγατες.

6 παιχνίδια σήμερα ξανά, πάμε.

Haugesund – Odds: G/G (1.70)

6/7 γκγκ η Χάου, 6/8 η Όντς. 5/5 όβερ και 4/5 γκγκ μεταξύ τους. Βρίσκουν σκορ ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και οι δύο στα τελευταία. Πάει μόνο του σε τέτοιο πρωτάθλημα.

Atletico Mineiro – America Mineiro: 1 (1.72)

0-1-4 εκτός η Αμέρικα, 11 βαθμούς κάτω και προτελευταία. 12-7-1 η παράδοση μεταξύ τους υπέρ της Ατλέτικο! Φόρμα και γήπεδο!

Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι ορατά μόνο στους συνδρομητές. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard συνδρομητικού πακέτου.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!