Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Σκανδιναβικό σάμπα Part 2! (TAMEIA 3.36 & 3.13, ΣΥΝΟΛΟ 5/6!)

Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα με υγεία να έχουμε πάνω από όλα!

5/7 σημεία χθες, πέσαμε πάνω σε δύο ισοπαλίες και η μπόμπα το ίδιο που το έγραψα ότι μπορεί να γίνει Χ αλλά πρέπει να διαλέξεις σημείο.

Όπως και να έχει πληρωθήκαμε και πάμε σήμερα να συνεχίσουμε με 6 επιλογές από Σκανδιναβία και Βραζιλία. Τις προάλλες με ίδιο τίτλο και παιχνίδια, κάναμε 5/6 με δύο δελτία. Σήμερα το Part2!

Botafogo – Vasco: 1 (1.72)

Αν δεν έχει γίνει λάθος και είναι κάτι που δεν ξέρω, μιλάμε για τη πρώτη εναντίον της 18ης με 22 βαθμούς διαφορά. Άσος εκτός αν δεν γνωρίζω κάτι που έχει γίνει. Ανεπίτρεπτο 1.72.

Bahia – Gremio: G/G (1.72)

Σε καλύτερη κατάσταση η Γκρέμιο, αλλά ευάλωτη στα εκτός με 10 γκολ σε 5 ματς. Σκοράρει στην έδρα της η Μπαία, δεν είναι του πεταματού, με 10 γκολ σε 6 ματς. Από 1-1 ξεκινάει.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!