Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Σημεία από δύο χώρες! (TAMEIO ΔΥΑΔΑ (2.98)

Καλημέρα σε όλους με υγεία και καλό ΣΚ να έχουμε!

Μας έσωσε η δυάδα στο μπάσκετ που δόθηκε το μεσημέρι, σαν από μηχανής θεός!

Γουόκαπ & Λεζόρ έκαναν τη δουλειά τους, όπως και ο Χάντς στο άλλο, μόνο που ο Γκριγκόνις χθες χάθηκε στη σκιά του Γκάι, που τον άφησε πίσω χωρίς προσπάθειες.

Λίγα πράγματα στο ποδόσφαιρο, πέσαμε πάλι σε κόκκινες και χαζομάτς και σήμερα, μια αγαπημένη μέρα, επιλέγω τις δύο κορυφαίες χώρες για τη σελίδα για 6 σημεία, Αγγλία & Γερμανία!

Φύγαμε να τα δούμε παρέα!

Everton – Luton: 1 (1.65)

Αν οι δύο σερί νίκες σημαίνουν σφυγμός για την Έβερτον, που πέρσι έμεινε παλικαρίσια, πάω μαζί της για μια τρίτη, απέναντι στη χειρότερη ομάδα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και την προτελευταία γενικά.

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!