Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Πλέον ΚΑΙ Παγκόσμιο! (TAMEIO ΔΥΑΔΑ 3.13!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία και καλή αρχή στο Παγκόσμιο Μπάσκετ που τόσο αγαπήσαμε! Θυμίζω πως η σελίδα ξεκίνησε πριν 4 χρόνια, πάλι σε Παγκόσμιο! Οι παλιοί θυμούνται τι κάναμε τότε! Δεν θα πω τίποτα άλλο!

Δυο επιλογές θα πάρω όμως από εκεί, θέλω να τους δω σε έναν αγώνα έστω, πετσοκομμένα ματς με πολύ φαβορί, που δεν αξίζει ούτε πολλά πολλά, ούτε τίποτα. Στη κατηγορία Μπάσκετ, θα τα βρείτε. Ήρεμα μέχρι να τους δούμε, δει βιαζόμαστε. Θυμάστε και στο Ευρωπαϊκό. Εδώ είμαι, μην μου ανησυχείτε. Τους παρακολουθώ.

4 επιλογές πολύ δυνατές κατά τη γνώμη μου στο ποδόσφαιρο και σύνολο λοιπόν 6 όλα μαζί, φύγαμε χάστες μου αμέσως!

Sampdoria – Pisa: 1 (1.80)

Δεν υπάρχει επιπλέον διαθέσιμη free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!