Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Περιμένοντας το Σάββατο!

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Τόσο κοντά και τόσο μακρυά χθες για ένα δελτίο, αφού έσπασαν θεωρητικά εύκολα σημεία σε άσους αλλά και πούλησαν διπλές ευκαιρίες ή όβερ 0,5!

Εμείς προχωράμε με μία ενδεικτική δυάδα να περάσει η μέρα και να έρθει το ΣΚ με γεμάτα και ωραία παιχνίδια. Ούτε βραδινά ούτε τίποτα σήμερα!

Ξεκίνημα για Δανία & Ελβετία, μπαίνουν σιγά σιγά και αυτά στην εξίσωση. Δεν ακουμπάω πρωταθλήματα που ξεκινάνε τώρα με τη μία, αλλά αναγκαστικά σήμερα θα πάω με μία επιλογή από Δανία και μία από το Ιρλανδικό κύπελλο!

Δεν υπάρχει διαθέσιμο free σημείο σήμερα.

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!