Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Παρασκευούλα ήταν ζάχαρη, τώρα με μπάσκετ είναι και μέλι! (ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΑΜΕ, ΑΠΟΛΥΤΟ 4/4 ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ 7.23 ΑΠΟΔΟΣΗ! 3/4 ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΔΥΑΔΑ 2.97 & ΣΥΝΟΛΟ 7/8 ΣΗΜΕΙΑ!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία!!!

Παρασκευούλα ζάχαρη, παρασκευούλα μέλι λοιπόν και απευθείας στο ψητό με 4+4+1 επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα!

4 στο ποδόσφαιρο, 4 στοχευμένες επιλογές στη μπασκετάρα μας και μία ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΑ ΜΠΟΜΠΑ!

Φύγαμε αμέσως!

Lecce – Sassuolo: G/G & Under 5,5 (1.78)

H Λέτσε βγάζει φάσεις, ειδικά εντός. Έχει σκοράρει με όλους εκτός από τους μεγάλους. Η Σασσουόλο δεν είναι μεγάλη, είναι μια ομάδα τρολ που τρώει και δίνει ότι της έρθει, χωρίς σοβαρότητα, βγάζεις φάσεις αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύω ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι πρέπει να μαζεύει πόντους γιατί παίζει σε πρωτάθλημα. Έχει 11 σερί που τρώει γκολ. Γκγκ, χωρίς να μπουν 6!

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!