Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Ο Σκανδιναβός! (TAMEIO AΠΟΛΥΤΟ 4/4, ΑΠΟΔΟΣΗ 9.77!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Δεύτερη μέρα στο ταμείο χθες, με 2/2 τα ποδοσφαιρικά μας στην αγαπημένη μας Ιρλανδία και φύγαμε ταπεινά να δούμε 4 επιλογές από τη Σκανδιναβία και πιο συγκεκριμένα 2 από Ισλανδία και 2 από Νορβηγία!

Vestmannaeyjar – Reykjavik: 2 (1.72)

Oι 16 βαθμοί διαφορά που έχουν οι ομάδες, δείχνουν τη διαφορά επιπέδου τους. Η καλύτερη ομάδα στα εκτός η “Rey”, δέκατη στο αντίστοιχο στατιστικό εντός η γηπεδούχος (12 ομάδες όλες κ όλες τονίζω). Μία ήττα εκτός έχει η φιλοξενούμενη και αυτή με το ζόρι, από ομάδα ανώτερη από τη σημερινή. Διπλό πρωταθλητισμού πρέπει να κάνει σήμερα.

Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard συνδρομητικού πακέτου.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!