Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Ο βραδινός! (TAMEIO 3.19!)

Καλησπέρα σε όλους!
3/4 χθες, πληρωμένο δελτίο τριπλασιασμού & επιστροφή στις πτήσεις μας, με την Αμερική να μπαίνει και αυτή στο πειρατικό μας με τα πρωταθλήματα που μας κουβαλάνε.

4 επιλογές μεταμεσονύχτιες σήμερα, αφού πριν τις 12 με το ζόρι έχει κανένα φιλικό. Βραζιλία – Αμερική όμως είναι πάντα εκεί!

Flamengo – Athletico: 1 (1.65)

Κύπελλο Βραζιλίας, ανώτερη η Φλαμένγκο στο πρωτάθλημα, πολύ δυνατή έδρα αήττητη καιρό. Δεν είναι τόσο καλή εκτός η Αthletico, πολύ αστάθεια και όχι συχνές νίκες. Προβάδισμα η έδρα.

Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard συνδρομητικού πακέτου.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!