Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα!

Good morning σε όλους με υγεία!

6 μέρες σερί ταμείο και μία διάλειμμα και μετά 5 μέρες σερί ταμείο και μία διάλειμμα! Οκ μου κάνει!

Ότι να ναι χθες, με την Ελβετία να χάνει χωρίς νόημα, τη Κροατία να πέφτει θύμα της Ουαλίας, την Τσεχία να κερδίζει αλλά με 1-0 μόνο και το όβερ μας να γίνει 4-0 αλλά με μηδέν ημίχρονο! Κανένα νόημα και τα 4, άντε η Τσεχία οκ πήρε επαγγελματική νίκη.

Δεν πέφτουμε, εμείς διαβάζουμε και προσπαθούμε το καλύτερο, έχουμε βγάλει κέρδη για 2-3 μήνες όπως το πήγαμε, όχι απλά 1 και 2 μέρες!

Ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά τα πράγματα και πάμε πιο στοχευμένα με τις καλύτερες και πιο έμπειρες ομάδες, εύχομαι να θέλουν και αυτές να κάνουν το σωστό!

4 παιχνίδια ξανά!

Luxembourg – Slovakia: Lux Over 3,5 Corner & Total Under 13,5 (1.67)

Ματσάρα στο “Λουξ”, άξιες και οι δύο να παλεύουν για τη πρόκριση. Ένα παραπάνω για το Λουξ που θέλει περισσότερο τους βαθμούς και πρέπει να πιέσει. Γι’ αυτό τον λόγο, παίρνω τα κόρνερ του που με ίσους αντιπάλους η κατώτερους τα κάνει, γιατί δεν κλείνεται! Δεν βλέπω σκεπτικό να γίνουν 14 σύνολο, κάνω χημικές ενώσεις και φτιάχνω δελτίο!

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!