Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Νομίζατε πως δεν έχει κάτι σήμερα ε;

Καλημέρα σε όλους με υγεία και καλή εβδομάδα να έχουμε!!

Μετά από ένα επικό 3μερο, μετά από 6 μέρες σερί ταμεία, σήμερα θα πει κάποιος “Τι θα δώσεις σήμερα; Δεν έχει κάτι!”

Έτσι νόμιζα και εγώ, μέχρι τη στιγμή που αντίκρισα δυο σημεία στο ποδόσφαιρο με μεγάλη αξία και ξαφνικά, σαν άγγελος από τον ουρανό, είδα πως παίζει ο Παναθηναϊκός με το Μαρούσι για την Α1!

Οπότε, συνδυάζοντας από ένα ποδοσφαιρικό με ένα μπασκετικό σημείο, φτιάχνω δύο δυάδες, και μια μέρα σαν αυτή, αν βγει η μία, ξέρετε καλά τι γίνεται. Και οι δύο θα βγω πάλι να ουρλιάζω!

Εννοείται παίζονται και όλα μαζί, εάν κάνετε builder στο μπάσκετ!

Επειδή είναι 1+1, τα βάζω όλα στο πεδίο ποδόσφαιρο, και στο μπάσκετ βάζω ένα έξτρα μπίλντερ, έτσι για τη τσαχπινιά μπας και.

Φύγαμε!

Δεν υπάρχει free επιλογή σήμερα. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!