Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Να συνεχίσουμε τα χθεσινά! (ΤΑΜΕΙΟ ΔΥΑΔΑ 3.02!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Ένα τρίποντο και ένας απρόσμενος αποκλεισμός από τη Φόρεστ χθες, δεν μας άφησαν να κάνουμε το απόλυτο και να επιστρέψουμε όπως μας αξίζει!

4/6 σημεία, με δυάδα Ευρωπαϊκή (τι πιο σύνηθες) και βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους ξανά! Έτσι κ αλλιώς χθες, ήταν η βασική μας δυάδα, το άλλο ήταν εξτραδάκι με EFL.

Αφήνω σήμερα αυτή τη φάση του Μουντομπάσκετ γιατί είναι πολύ άσχημη και θα συνεχίσουμε αύριο εκεί, με τους κανονικούς αγώνες της επόμενης φάσης.

6 ματς από Ευρώπη σήμερα, γίνεται χαμός, ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΕΜΠΤΗ!

Δεν θα προλάβω την ανάλυση λόγω έκτακτων υποχρεώσεων, τα ανεβάζω και έφυγα! Ίσως τη συμπληρώσω το μεσημέρι, απολογούμαι!

Φύγαμε!

Aberdeen – Hacken: G/G (1.70)

Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

 

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!