Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Να βγάλουμε τίμια την υποχρέωση! +ΝΒΑ (ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΙΜΙΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ 4/4 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ 6/6!!)

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε με υγεία!

Στη μία μπόμπα μείναμε χθες, που ακούγεται πλέον σαν το τίποτα και μας αδικεί λίγο, αλλά χαλάλι!

Έρχεται εβδομάδα με τα πάντα, Ευρώπη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μέχρι τη Παρασκευή, οπότε σήμερα πολύ χαλαρά ίσα ίσα να έχουμε να βαράει το κινητό μας κάτι ψιλά που λέω συνέχεια!

Δύο επιλογές από Ιταλία και δύο από Γερμανία Μπάσκετ! Ναι κι όμως!

Και μία μπόμπα για σκέψη εννοείται!

Torino – Sasssuolo: G/G (1.78)

Πίεση μετά τον αποκλεισμό στο Τορίνο για αποτέλεσμα, πάντα ζημιάρα η Σασουόλο όπως ξέρουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε, χρόνια τώρα. Παράδοση με γκολ, αξίζει στο σχεδόν 1.80!

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!