Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Μια πόρτα κλείνει, μια ανοίγει!

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Μια πόρτα, αυτή της Euroleague κλείνει (για ελάχιστα αλλά ήθελα να το γράψω έτσι) και μια ανοίγει σήμερα, αυτή του ποδοσφαίρου!

ΣΚ μπροστά μας και σήμερα με δύο επιλογές από εκεί, θα προσπαθήσουμε να ζεσταθούμε για το διήμερο αλλά και φυσικά με τις 4 επιλογές από το μπάσκετ, συν τα έξτρα μας, θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε τη διαβολοβδομάδα, όσο πιο όμορφα γίνεται!

Φύγαμε!

Tranmere – Doncaster: 1X & Over 0,5 (1.75)

Μπορεί να προστατέψει το γήπεδο της η Τρανμίρ, το έχει κάνει 3 σερί φορές με ρεκόρ 2-1-0 και με καλύτερες ομάδες από ότι η Ντονκάστερ. Μια νίκη και αυτή με τη Φόρεστ που είναι από κάτω η Ντονκάστερ! Πιθανό 1-0, 1-1!

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!