Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Με έδρες και γκολ!

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Κάναμε το χρέος μας χθες, δύο δελτία, μία μπόμπα και ένα δελτίο τριπλασιασμού! Μας πρόδωσαν δύο αμφίσκορα για το κάτι ακόμα, αλλά δεν είμαστε αχάριστοι.

Αρκετές έδρες σήμερα και ματς με γκολ μπρος πίσω έχω βρει και πάμε αμέσως να σας τα δείξω!

6 επιλογές, φύγαμε!

Roma – Empoli: 1 & Under 4,5 (1.70)

Πρέπει κάποτε να σηκωθεί η Ρόμα, απόψε με τον Λουκάκου μέσα! Η Έμπολι έχει 0/3 χωρίς καν να σκοράρει και η ομάδα του Μουρίνιο έχει την εμπειρία, το γήπεδο και το ρόστερ για να πάρει επιτέλους μια νίκη ψυχολογίας μπροστά στο κοινό της, εν όψει ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Καταπληκτική παράδοση 15 σερί αήττητων αγώνων με την αντίπαλο αυτή αλλά και 7 σερί νικών! Πάμε για 8η!

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!