Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Με άσους στο μανίκι! (TAMEIO ΑΠΟΛΥΤΟ 3/3, 3.88!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Γλέντι από τα γνωστά χθες, 3/4 επιλογές, δελτίο τριπλασιασμού (3.20), στο κέρδος εμείς.
Με 3 άσους θα παίξουμε μπάλα σήμερα, αφού το πρόγραμμα είναι κενό, ακόμα και στα μεταμεσονύκτια. Ούτε Βραζιλία, ούτε ΗΠΑ. Μόνο δεύτερη εθνική Αμερικής, κανένας λόγος να πάμε εκεί.

Μαζεμένες έδρες θα πάρω, αγαπημένες επιλογές και αν είμαστε τυχεροί θα πιάσουμε απόδοση 3.88 σε μία μέρα σαν αυτή!!!

Πάμε να δούμε!

Maribor – Vanazdin: 1 (1.60)

Φιλικό για τη Μάριμπορ, που παίζει πολύ καλά στα φιλικά της, αφού σε μια βδομάδα έχει προκριματικά Ευρώπης. Δεν έχει χάσει ακόμα και ούτε θα το κάνει απόψε με μία άκυρη ομάδα από τη Κροατία. Αγώνας προετοιμασίας πριν τον καλό της αγώνα είναι, αν δεν νικήσει εδώ, δεν έχει νόημα τίποτα. Καλό το 1.60, θα πέσει κ άλλο.

Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard συνδρομητικού πακέτου.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!