Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Με τίμια γήπεδα και τρελές ομάδες! (ENA AKOMA YΠΕΡΟΧΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΔΥΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΥΑΔΕΣ 3.06 & 3.07, ΣΥΝΟΛΟ 6/8 ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ 3 ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΜΠΟΜΠΕΣ, ΟΛΑ ΜΕ ΠΡΩΙΜΗ, 4.20, 3.05 & 2.85 ΑΠΟΔΟΣΗ!!!)

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά αδέρφια μου! Υγεία και ένα όμορφο ΣΚ  εύχομαι!

Το τριπλό ταμείο της Τρίτης είναι αυτό που μας κουβάλησε μέχρι σήμερα, αφού το μπάσκετ ήθελε να παίξει με το μυαλό μας.

Ξαναλέω πως είτε 12/12 είτε 0/12, εμείς πάμε την κάθε μέρα ξεχωριστά και αυτό είναι και το μυστικό, όπως και με τη ζωή!

Έχω 8 επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα και 4+1 μπόμπες για σκέψη! Εύχομαι σε ότι καλύτερο και πάμε χωρίς να χάσουμε χρόνο να τα δούμε παρέα!

Juventus – Verona: 1 & HT Under 2,5 & Under 4,5 Total Goals (1.75)

Γιουβέντους και πρωταθλητισμός όπως έχουν υποσχεθεί, συντηρητικά και ωραία πιστεύω σε ένα 2-0. Πετσοκομμένα όλα για να το πάρω κάπως οπότε το έφτιαξα έξυπνα κάπως! 21:45

Wolves – Newcastle: G/G (1.65)

Το παιχνίδι της Νιούκαστλ τις προάλλες στην Ευρώπη, την κάνει ευάλωτη στο θέμα της κούρασης, απέναντι σε μια ομάδα που φέτος είναι διαφορετική και πιο επιθετική από ότι είχαμε συνηθίσει. Ο Νέτο κόβει και ράβει και παραδοσιακά βλέπουμε γκολ εκατέρωθεν. Παίζεται και άντερ 5,5 ναι, αλλά πάω συντηρητικά. Αγγλία είναι, ποτέ δεν ξέρεις. Θα έπαιζα ένα fan bet κάπου 1Χ πάντως, μαζί με άλλα που θεωρώ ότι αξίζουν ή με ότι θέλετε εσείς ψαγμένο. 19:30

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!