Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Μείναμε οι δυο μας! (ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ! ΔΥΑΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 3.16 & ΞΑΝΑ ΝΒΑ 2.88!)

Καλησπέρα σε όλους με υγεία!

Ένα τρελό ποδοσφαιρικό σερί έχει ξεκινήσει από τότε με τις εθνικές και έχουμε από την Πέμπτη, 12/16 σημεία μαζί με τα αγγλικά μας και 75%!

Όποιος καταλαβαίνει, δεν θα πω πολλά!

Συνεχίζουμε με 4αδα από Προκριματικά κλασικά!

Scotland – Norway: 1X & Under 3,5 (1.65)

Χωρίς Haaland αλλά και κίνητρο οι Νορβηγοί, πάω με τους Σκωτσέζους που δίκαια προκρίθηκαν. Και αυτό το ματς χωρίς ενδιαφέρον και γι’ αυτό under 3,5 . Eιδικά χωρίς το ξανθό αγόρι μπροστά.

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!