Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Μαζέματα για ΣΚ και λίγο Super Cup! (ΤΑΜΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΥΑΔΑ 3.06!)

Kαλημέρα σε όλους με υγεία!

Χαλαρή Παρασκευή περιμένοντας το ΣΚ μας και έχουμε 6 επιλογές συν μια μπόμπα σήμερα!

4 ποδοσφαιρικά και 2 +2 (14:58 πρόσθεσα μια δυάδα ακόμα) από το Σούπερ Καπ στο μπάσκετ, σε δυο +2(!) σημεία με αρκετή αξία.

Όλα καλά στη Φρόζι και στην Ατλέτικο χθες, ήρθε γκγκ η Βασιλεία αλλά δεν μπήκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο με 17 φάσεις και ένα ακυρωθέν.

Για τη Ρόμα δεν έχω λόγια, προχωράμε.

Φύγαμε για φρέσκα κουλούρια, με ταπεινή προσωπική ανάλυση!

Strasbourg – Lens: 1X (1.75)

Αυτή η Λανς, είναι που είναι χώμα, παίζει και Ευρώπη και μάλιστα με την Άρσεναλ. Έτσι κ αλλιώς είναι καλύτερο φέτος το Στρασβούργο, παίζεται και άσος και ξέρετε που θα το βρείτε!!! Καλύπτω και πάω! Δεν βρίσκω τρόπο αυτή τη στιγμή της ζωής της, να φύγει με διπλό από εκεί μέσα, που ούτε στα καλά της το έκανε.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!