Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Λίγο Ευρώπη, λίγο EFL, λίγο μπάσκετ…

Καλησπέρα σε όλους και πάλι νωρίτερα!

Εδώ στα ίδια μέρη, με 6 αυριανές επιλογές (29/8)!

Μία από την Ευρώπη (ΠΑΟ ελληνική οπότε μένουν 2, Μακάμπι δεν μου κάνει σαν ματς, ντέρμπι είναι και τριπλό σημείο, μένω εκτός), 3 κύπελλα Αγγλίας και μια επιθετική πολύ δυάδα από το μπάσκετ, που συνεχίζεται να χάνεται προκλητικά οριακά και με πράγματα ανίκουστα. Τα είπα στο ίνστα, οι Ανγκολέζοι γίνονται αμερικανοί, οι Ιάπωνες το ίδιο από το πουθενά, μπάζερ μπίτερ τρίποντα και φάουλ μας χαλάνε τα λάιν, ο Παπαπέ δεν δίνει μια άσιστ αν και που να τη δώσει, τέσπα..

Εδώ είμαστε εμείς, λίγο από όλα και προχωράμε!

Galatasaray – Molde: G/G (1.72)

Δεν υπάρχει επιπλέον free διαθέσιμη επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής!

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!