Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Λίγο απ’ όλα, μας κάνουν πολλά! + LA BOMBA! (ΤΑΜΕΙΟ, 3.05!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Λίγο από όλα έχει σήμερα το πρόγραμμα, με 3 δελτία και 7 παιχνίδια σύνολο +1 ΛΑ ΜΠΟΜΠΑ, αφού μου άρεσαν κάποιες επιλογές και τις κράτησα ακόμα και χαμηλότερα σε απόδοση σε σχέση με τα standard μου, που ξέρετε δεν ασχολούμαι και αυτό είναι που κάνει τις νίκες μας να αξίζουν. Έχω φτιάξει δελτία τριπλασιασμού και πάμε να τα δούμε. Με ένα τα λεφτά πίσω και κέρδος, με πάνω από ένα κερδισμένο δελτίο, PROFIT για τα καλά.

Wateford – Finn Harps: 1/1 (1.40)

Buducnost – Breidablik: 2 (1.65)

20 βαθμοί διαφορά οι ομάδες, δεν υπάρχει στο χάρτη η Χαρπς. Λυπάμαι. 7 έφαγε πέρσι, 4 πρόπερσι.

Γηπεδούχος η Breidablik στο ματς, πιο έμπειρη να πάρει τέτοιο ματς. Καλή η Βudu αλλά σήμερα θα λυγίσει. Πέρσι νίκησε η κάθε μία στην έδρα της. Οριακό το 1.65 αλλά μου κάνει. Πιο κάτω μη το παίξετε, εκεί είναι το σωστά οριακό! Ποντάρουμε σε νούμερα, όχι ομάδες.

Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard συνδρομητικού πακέτου.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!