Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Λίγο ακόμα παμπ “εγχώρια” & λίγο από τα υπόλοιπα! (TAMEIO ΔΥΑΔΑ 3.23!)

Kαλημέρα σε όλους με υγεία!

Ξενύχτηδες από τα αγγλικά μας μπαράκια, γυρίσαμε σπίτι με κερασμένα τα πάντα, 2/3 δυάδες τριπλασιασμού που καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό!

Έτσι είναι εκεί, έχουμε βρει ωραίο αποκούμπι για μεσοβδόμαδα και κυνηγώντας σωστά σημεία και γκολ, δεν έχουμε το άγχος του νικητή!

3 ακόμα από εκεί για σήμερα και 3 μοιρασμένα δεξιά αριστερά! 6 συνολικά σημεία και 2 μπόμπες για σκέψη ΤΟΝΙΖΩ!

Φύγαμε να τα δούμε παρέα!

Aston Villa – Everton: G/G (1.70)

Ανώτερη η Βίλα, αλλά φέτος πολύ ανοιχτή και με μια προσέγγιση στα ματς που σίγουρα θα της κοστίσει, όπως και έχει γίνει. Βρίσκει σκορ η Έβερτον, που αρχίζει να πατάει καλύτερα και αφού μιλάμε για ροτέισον και αλλαγές, έχει αξία το αμφίσκορο, μέχρι και η κόντρα.

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!