Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Καλοπληρωμένα γκολ! +NBA (ΤΡΟΜΕΡΟ ΝΒΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ, ΜΕ 4/4 ΚΑΙ 8.70 ΑΠΟΔΟΣΗ!!! ΤΑΜΕΙΟ ΔΥΑΔΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!)

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Από τις περίεργες μέρες στοιχηματικά, αν κρίνω και από τα μηνύματά σας χθες!

Πολλές ομάδες το παράτησαν πριν τη διακοπή, άλλες δεν μπόρεσαν και γενικά σημεία που ήταν εκπλήξεις αλλά και δύσκολο να έβρισκες αν επέλεγες κάτι άλλο!

Όπως δεν μας αγγίζουν οι καλές μέρες, έτσι και αυτές τις αφήνουμε πίσω και πάμε αμέσως σε 8 νέα σημεία!

Καλοπληρωμένα γκολ όπως γράφω, ειδικά σε όβερ! Δεν ξέρω αν είναι επειδή είναι ακόμα νωρίς!

Φύγαμε να τα δούμε παρέα!

Werder – Eintracht: Over 2,5 (1.75)

Καλύτερη γενικά η Άιντραχτ, αλλά επειδή είχε παιχνίδι και επειδή γενικά η Βέρντερ ειδικά εντός σκοράρει, ελπίζω σε ένα όβερ με πιθανό 1-2, 2-2. Όβερ 5/7 φόρες τους και οι δύο!

Lille – Toulouse: 1 & Under 5,5 (1.65)

Από τις καλύτερες έδρες της Γαλλίας, με την Λιλ να μετράει 8 αήττητη παντού και 3 σερί νίκες στο ζευγάρι. Φοβάμαι και το 1-0, γι’ αυτό δεν βάζω όβερ 1,5!

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!