Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ! #ΤΣΟΥΛΟΥ

Kαλημέρα σε όλους με υγεία αδέρφια!

Έχουμε ΤΣΟΥΛΟΥ! Η πρώτη και η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι ξανά εδώ! Πότε πέρασε το καλοκαίρι και εμείς εδώ στη θέση μας ακούραστα! Σας ευχαριστώ πολύ!

Πάντα μια πρεμιέρα είναι δύσκολη, το ξέρετε, μη τα λέω συνέχεια. Χαλαρά πονταρίσματα και ας έχουμε ενθουσιασμό, έχουμε εικόνα από τις ομάδες αλλά όσο να ‘ναι είναι πρεμιέρα!

Εύχομαι το καλύτερο, πάω με 6 επιλογές δυνατά και αφήνω έξω το χωρίς λόγο ματς Σίτι – Ερυθρός που δεν υπάρχει ελπίδα αλλά και τις κακομάδες Λάτσιο – Αλέτικο.

Με όλα τα υπόλοιπα, έχουμε σημείο!

Feyenoord – Celtic: Celtic Over 0,5 & & Celtic +3 Handicap (1.70)

Και η Σέλτικ αδικείται, δεν τρώει γκολ 3 ματς και δεν χάνει, όπως και η Φέγενορντ πάνω κάτω. Θέλω να βάλει ένα γκολ και να μη χάσει για 3 γκολ που το θεωρώ απίθανο, ωστέ να μη πιαστεί Χ. Δεν παίζω γκολ-γκολ, μέχρι και 0-1 μπόμπα φοβάμαι.

 

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!