Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Κάτι ψιλά χαλαρά, κρατάμε για αύριο!

Καλησπέρα σε όλους με υγεία!

Αφήνω το χθεσινό έπος στην άκρη, ξέροντας πως το στοίχημα είναι μία έτσι κ μία αλλιώς, προσπαθώντας να ελέγχω τα συναισθήματά μου, είτε στις χαρές που λέμε, είτε στις λύπες.

Χαίρομαι με τη χαρά σας, με τα μηνύματά σας και συνεχίζουμε ακούραστα το ταξίδι μας στο κόσμο του στοιχήματος, κάθε μέρα, τόσα χρόνια.

Με μια δυάδα εντελώς χαλαρά σήμερα, να έχουμε ίσα ίσα να κρυφοκοιτάμε το κινητό μας, δεν έχει τίποτα σχεδόν, κρατάμε για τον αυριανό χαμό!

Πάμε να τα δούμε!

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα free παιχνίδια. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!