Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Κάτι ελαφρύ ιταλικό για πρώτο πιάτο και ντέρμπι! (ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕ 4/4 ΚΑΙ 9.94 ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΜΠΕΤ ΜΠΙΛΝΤΕΡ ΣΤΟ 22.00 ΑΠΟΔΟΣΗ!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!)

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε με υγεία!

Άλλο ένα δελτίο τριπλασιασμού μαζί με μία μπόμπα τριπλασιασμού και έτσι απλά στο 9+ απόδοση, είχαμε μια πολύ καλή Κυριακή και ένα τρομερό ΣΚ αθροιστικά!

Καινούργια εβδομάδα, Δευτέρα σήμερα και πάω με μια δυάδα πολύ χαλαρά από Ιταλία και στοχευμένες δυάδες από το ντέρμπι αιωνίων για την Α1 της Basket League, που έκατσα και το ανέλυσα, όπως θα δείτε στο αντίστοιχο πεδίο του μπάσκετ, με πολύ αντικειμενικότητα και συγκεκριμένα σημεία και παίχτες!

Πάμε να δούμε τα πάντα!

Δεν υπάρχει σήμερα free επιλογή στο ποδόσφαιρο. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!