Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

ΙΚΕΑ, Σολωμός & Ξενύχτι στη Βραζιλία!

Καλησπέρα σε όλους!

Λόγω υποχρεώσεων αύριο το πρωί (αν το βλέπεις στις 03/07 και δεν καταλαβαίνεις, το ανέβασα αυτό που διαβάζεις χθες!), δίνω τα προγνωστικά από τώρα γιατί τέτοιος είμαι και δεν θέλω να σας καθυστερώ, ειδικά αν γνωρίζω από πριν πως θα αργήσω και δεν είναι κάτι έκτακτο!

Ένα παιχνίδι από Σουηδία, ένα από Νορβηγία και αμέσως μετά Βραζιλία Α & Β. Σύνολο 4 και χαλαρό ποντάρισμα, έχει καλύτερες μέρες!

Mirasol – Ituano: 1 (1.65)

10 βαθμοί διαφορά οι ομάδες, από τις πιο καλές ομάδες η Μιρασόλ εντός, το έχω ξαναγράψει, με 5-1-1. Από τις χειρότερες η αντίπαλος και γενικά και στα εκτός, με 1-1-5. Σερί 4 νίκες εντός η γηπεδούχος, φεύγουμε για 5η.

Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard συνδρομητικού πακέτου.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!