Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Θέλουμε γκολ!

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Μας έσπασαν και τα 3 δελτία στη μέση χθες, ενώ πιάσαμε τόσο ωραία παιχνίδια, χάσαμε κάποια άλλα. Ένα λεπτό αφού ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο σκόραρε η Λεχ, που την είχαμε 1/1 στο 1.98 και θα έβγαζε δελτιάρα. Κόλλησε η Ραπίντ και το γκγκ μας στο 0-0.

Φρέσκα κουλούρια σήμερα, ξεκινάει η Αγγλία και η Ισπανία, αλλά τουλάχιστον με αυτά που έχει σήμερα δεν αξίζει να ακουμπήσω. Αύριο θα δούμε. Ξέρετε πως περιμένω λίγο σε ότι καινούργιο, προτιμώ ομάδες με ρυθμό.

Αρκετό γερμανικό κύπελλο σήμερα που λατρεύω, οι ομάδες εκεί παίζουν σοβαρά, ειδικά όμως σήμερα που δεν έχουν άμεσα αγώνα μπροστά τους, οπότε δεν θα υπάρχει ροτέισον.

Πολλά γκολ και αμφίσκορα ζητάμε σήμερα από παντού, είναι οι ομάδες που βγαίνουν από μόνες.

Φύγαμε!

Saarbrücken – Karlsruhe: G/G & Over 2,5 (1.83)

Δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη free επιλογή. Περισσότερα σημεία και αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!