Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Ζητάμε γκολ και μια ωραία Κυριακή! (TAMEIO ΜΠΟΜΠΑ 3.90 & BUILDER DRAW 4.60!)

Καλησπέρα σε όλους με υγεία!

Εδώ στη συνηθισμένη πλέον πρόωρη θέση μου, είμαι εδώ για να σας δώσω τις αυριανές ταπεινές μου επιλογές!

Πολύ πράμα και πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές στο πεδίο “Άλλα”, που νιώθω πως κάτι καλό θα γίνει εκεί, αφού ξέρετε πως είναι το μεράκι μου αυτά τα ματς!

6 επιλογές και από το σημερινό (24/9) πρόγραμμα, εγώ είμαι έτοιμος και ξέρω πως και εσείς.

Φύγαμε!

Eintracht – Freiburg: 1X & Over 1,5 (1.75)

Καλύπτω μια πολύ δυνατή έδρα από τη περσινή πρωταθλήτρια του UEL, είναι για 11 αήττητη, δέχεται τελευταία γκολ και το 1-1 είναι το αγαπημένο της σκορ. Από ευρωπαϊκό ματς έρχονται και οι δύο με νίκες, παράδοση με φουλ γκολ και τέρματα. Το 1,5 γκολ θα το βγάλουμε και θέλω η έδρα να κρατήσει.Δεν φημίζεται και για τις διπλάρες της η Φράι.

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!