Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Δύο έδρες και πολλά γκολ!

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους με υγεία!

Άλλη μια σπουδαία μέρα χθες, με 4/6 σημεία για όσους διαλέγουν και μια δυάδα πληρωμένη αν τα παίζουν όπως δίνονται!

Η σελίδα είναι on fire εδώ και 50 μέρες σερί και όλα τα αποτελέσματα είναι εκεί να τα δείτε πάνω στα προηγούμενα άρθρα με προγνωστικά, για το ποια και πόσα κέρδιζαν!

Εύχομαι να συνεχίσουμε όμορφα και πάμε σήμερα κατευθείαν να δούμε 6 πολύ ωραία παιχνίδια, που δεν περίμενα να έχει λόγω Κυριακής!

Μεγάλες αποδόσεις σήμερα, ακόμα και με ένα δελτίο τους σκοτώνουμε. Δεν συζητάω για δύο ή όλα!

Φύγαμε!

Nurnberg – Magdeburg: G/G & Over 2,5 (1.78)

Από τις πιο παραγωγικές ομάδες στη Γερμανία και ταυτόχρονα από τις πιο ευάλωτες, αν αφαιρέσεις 1-2 ομάδες που είναι στις τελευταίες θέσεις.

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!