Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Δυο έδρες που “πρέπει” μετά από διακοπή και “γκολ-γκολ”! (TAMEIO ΔΥΑΔΑ 3.15!)

Καλησπέρα σε όλους με υγεία!!!

Τρελαμένος ακόμα από χθες, λίγοι έχουν καταλάβει τι κάναμε παρέα ξανά και λίγοι θα καταλάβουν, αλλά όπως λέω συχνά και στον εαυτό μου “ότι κάνω το κάνω για μένα και από εκεί και πέρα όποιος θέλει είναι εκεί και κρίνει”.

Αφήνω ένα 8/8 πίσω λες και ήταν 0/8 και με χαμηλά το κεφάλι και δύναμη τα μηνύματα χαράς σας, είμαι εδώ σήμερα, να πω την άποψή μου για 6 παιχνίδια που βρίσκω αρκετό ενδιαφέρον, αλλά και δύο μπόμπες για σκέψη.

Φύγαμε!

Aston Villa – West Ham: G/G & Under 5,5 (1.75)

Έχει παίξει 3 εντός η Βίλα, έχει σκοράρει για πλάκα αλλά δέχτηκα γκολ από ομάδες σκαλιά πιο κάτω από τη φετινή Γ.Χαμ. Η φιλοξενούμενη παίζει πολύ ωραία μπάλα, σκοράρει εύκολα και φτιάχνει ωραίο παιχνίδι. Με το μυαλό τους στην Ευρώπη λίγο, δεν βλέπω λόγω να μπουν 6 αλλά και ούτε να το αφήσουν μεταξύ τους έτσι. Δεν θα τις χάλαγε κάποιο 1-1 αλλά μη δείτε και διπλό! Ίσες ομάδες και παράδοση με Χαμ. Λέω εγώ! 18:30

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!