Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Δεύτερη ευκαιρία δίνουμε! Διπλή; (TAMEIO ΔΥΑΔΑ 2.93 & ΜΠΟΜΠΑ 2.85!)

Καλησπέρα σε όλους με υγεία!

Με ένα λογοπαίγνιο στον τίτλο, που στο μυαλό μου ήταν εύστροφο, ξεκινάω την μέρα μας! Στα σημεία θα καταλάβετε γιατί το είπα!

Μπορεί να έπιασαν κρύα απότομα, αλλά εμείς είμαστε ζεστοί από χθες, κάναμε μια μέρα “αποχή” από τις νίκες και χθες επιστρέψαμε σε πολύ κομβικό σημείο μετά την έναρξη, με δυάδα τριπλασιασμού! Έφτανε και περίσσευε!

Το ίδιο και σήμερα, με 6 παιχνίδια να έχει το μενού, αλλά αυτή τη φορά να συνοδεύονται με 2 μπόμπες προς σκέψη ΤΟΝΙΖΩ. Το ότι έρχονται συχνά, δεν πρέπει να θεωρούνται και κανονικές στοιχηματικές επιλογές σε ότι αφορά το ποντάρισμα. Την πλάκα μας κάνουμε.

Φύγαμε να αναλύσουμε παρέα!

Karlsruhe – Nurnberg: X2 & Over 0,5 (1.78)

Πολύ ανώτερη ομάδα η φιλοξενούμενη, αυτό το βλέπουμε και από την βαθμολογία (8 πιο πάνω) αλλά και από τα εντός – εκτός. Είναι πολύ καλύτερη εκτός έδρας, από ότι η γηπεδούχος εντός. Φόρμα και λογική για τη διπλή ευκαιρία με γκολ!

Δεν υπάρχει επιπλέον free επιλογή. Περισσότερα προγνωστικά & αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Αλέξανδρος Σοφιανός (Αλεκάρας)

Βασίλης Σπανούλης: Το “Kill Bill Effect” που έλειπε από την Εθνική!

O Βασίλης Σπανούλης πέτυχε την πρώτη νίκη του με την Εθνική ως προπονητής απέναντι στην Τσεχία την περασμένη Παρασκευή (23/2), οι στόχοι για την συνέχεια

Διαβάστε Περισσότερα »
Μάνος Νικητάκης

Kαλώς Ήρθες Μάνο!

Η σχέση μου με την αθλητική δημοσιογραφία αποδεικνύεται «καρμική».  Ευχαριστώ το BetflixGr για την ευκαιρία, τον Αλέξανδρο προσωπικά που με προσέγγισε και μου έδωσε το

Διαβάστε Περισσότερα »
Αλέξανδρος Σοφιανός (Αλεκάρας)

Ντουμπάι – Ευρώπη: «Τόσα δίνω, πόσα θες;»

Tην ίδια ώρα που ο ευρωπαϊκός μπασκετικός κόσμος διαπραγματεύεται έναν νέο «επισκέπτη» από το Ντουμπάι, οι κριτικές και οι απόψεις περί αυτού, διχάζουν! Η πρόθεση

Διαβάστε Περισσότερα »
Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!