Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Ασφαλείς online πληρωμές! Παίξε Υπεύθυνα!

Για το σβήσιμο!

Καλημέρα σε όλους με υγεία!

Τελευταία μέρα σήμερα για το τριήμερο και το πόσο σημαντικό είναι το ταμείο με ένα δελτίο, όταν υπάρχουν μόνο δύο το ξέρετε! Όλα είναι θέμα αποδόσεων. Τριπλασιασμός ξανά χθες, σήμερα πολύ ψωμί και πάμε να δούμε μαζί τις 6 επιλογές που ξεχώρισα!

Δεν μου αρέσουν τα 5 παιχνίδια στο UEL, το ένα είναι ο ΟΣΦΠ οπότε γι’ αυτό λέω 5. Περίεργες αποδόσεις, κάποιες άδικες – κάποιες χαμηλές ύπουλα. 6 ωραία ματς πολύ δυνατά από Κόνφερενς λοιπόν!

Πάω επιθετικά όπως μου αρέσει, ένα δελτίο μας μου φτάνει όπως θα τα φτιάξω, με δύο και πάνω φιλάκια!

Φύγαμε!

Rapid – Debreceni: 1 & Over 1,5 (1.78)

Δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη free επιλογή. Περισσότερα σημεία και αναλύσεις, με την αγορά του Standard πακέτου συνδρομής.

KAΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Λογική Πάνω Στα Προγνωστικά

Στόχος μου ήταν ανέκαθεν, να προσεγγίζω τα παιχνίδια με αντικειμενικότητα και λογική. Τα προγνωστικά δίνονται μετά από συλλογή πληροφοριών, που εγώ προσωπικά, τις θεωρώ τις πιο σημαντικές. Η φόρμα, το κίνητρο και μια δυνατή έδρα είναι τα πιο βασικά από αυτά, όπως και το εσωτερικό κλίμα, με τις απουσίες και τη παράδοση να περνούν δεύτερα. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το εύρος των γκολ (Over/Under), λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και δεν φτάνουν μόνο αυτά για να τα καταφέρουμε στο τέλος, αφού υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Πχ. κόκκινη κάρτα, τραυματισμοί κλπ. Ψάχνουμε ένα σημείο, το οποίο να περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω, πάντα με αξία στην απόδοση, για να ξέρουμε τουλάχιστον από τη πλευρά μας, ότι εξαντλήσαμε τις όποιες πιθανότητες και πληροφορίες είχαμε, για μια pre-game επιλογή.

Τα νέα μας

Scroll to Top

Σύνδεση και διαχείριση λογαριασμού

Σας Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Το BetflixGr ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, δώρα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για όλα τα μέλη του!